Indtast din registrerede e-mail:
Indtast ny adgangskode:

Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.

​Distribution

Vi har gennem mange år foretaget distribution og transport af reservedele indenfor brancherne lastbiler, personbiler, busser, landbrugsmaskiner og gaffeltrucks m.fl.

I kraft af vores landsdækkende netværk af biler, er vi i stand til at distribuere på nationalt plan, for alle sendinger som indgår på vort depot senest kl. 06.00 alle hverdage. Vi kan også afhente sendingerne hos Dem dagen før de skal i distribution - kontakt os gerne for nærmere information om hvornår vi læsser i Deres område.

Distributionen følger vor faste ”køreplan”, og levering sker således samme dag mellem kl. 07.00 og kl. 12.00 – senest kl. 14.00 i randområderne (dog ekskl. ikke-landfaste øer).

Kontakt os​

Ønsker du at modtage et gratis tilbud på din transportopgave, kan du Udfylde vores formular her.

Så vender vi retur hurtigst muligt med et skræddersyet tilbud til dig.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​Vidste du at...

vi håndsorterer alt gods på vores lager. Det muliggør at vi kan omlæsse alt fra små breve, store kartoner, glasruder, udstødninger og helt op til lastbilmotorer uden problemer og - ikke mindst - uden skader.​

​Virksomhedsinfo

Gestenvej 33 B, DK-6600 Vejen​

Mail: mail@intersped.dk

​Tlf.: +45 75 588 588

Fax: +45 75 588 580​