Indtast din registrerede e-mail:
Indtast ny adgangskode:

​​INTERSPED APS  -  EXPRESS-SERVICE SIDEN 1990

Velkommen til vores hjemmeside

Intersped ApS, grundlagt d. 1. juli 1990 af Arno Kretschmann og Frederik Bruun, er et privatejet og fuldkomment uafhængigt transportfirma. Ejerne indgår i den daglige drift, og sikrer derigennem et yderst fleksibelt foretagende.


Transportfirmaet er beliggende i Vejen tæt ved motorvejsafkørsel 68 på Esbjergmotorvejen. Her findes såvel kontorer, som lagerfaciliteter til omlæsning og evt. oplagring for senere distribution.

Vores speciale har fra starten været en landsdækkende "samme dags" express transport service, der samtidigt er basis for vores overnight express service hvor vi leverer import, og afhenter til export.

Levering i Danmark sker som hovedregel hverdage inden kl. 12.00, og kun i randområderne indtil kl. 14.00. Afhentning til export sker typisk i tidsrummet 12.00 til 15.00 alt efter afsenders beliggenhed.

Derudover præsterer vi bl.a. også kurerkørsel, distribution, general spedition og logistik,lagerforretning, picking/packing. For en uddybning af alle vore muligheder henvises til menuen under SERVICES.

Tre begreber har altid været centrale i Intersped ApS: personlighed, pålidelighed og præcision. Vi mener, at vore kunder har krav på den service, man som kunde bør kunne forvente af sin transportør.

Med disse ord byder vi Dem endnu engang velkommen til vores hjemmeside.

André Lund Kretschmann

Direktør​

Kontakt os​

Ønsker du at modtage et gratis tilbud på din transportopgave, kan du Udfylde vores formular her.

Så vender vi retur hurtigst muligt med et skræddersyet tilbud til dig.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​Vidste du at...

vi håndsorterer alt gods på vores lager. Det muliggør at vi kan omlæsse alt fra små breve, store kartoner, glasruder, udstødninger og helt op til lastbilmotorer uden problemer og - ikke mindst - uden skader.​

​Virksomhedsinfo

Ådalen 9, DK-6600 Vejen​

Mail: mail@intersped.dk

​Tlf.: +45 75 588 588