Indtast din registrerede e-mail:
Indtast ny adgangskode:

​Distribution af hestesæd

Siden 2003 er vi gået ind i transporten af kølesæd til heste. Vi tilbyder såvel hastetransport til Danmark fra stutterier i Tyskland og Holland, som hastetransport fra danske stutterier til modtagere i Tyskland, Holland, Østrig og Belgien.

Kølesæden skal være emballeret i dertil indrettede styropor-kasser med eget køle-element. Alternativt i køle-spande med tøris.

Transporten sker overnight, dvs. vi afhenter i Tyskland og Holland om eftermiddagen og leverer den følgende hverdag i Danmark. 

Fredagsafhentninger kan dog kun leveres lørdag ved forudgående aftale. På samme måde kan vi afhente de fleste steder i Danmark, og levere næste dag inden kl. 08.00 i Tyskland, Holland og Belgien. For sendinger til Østrig er leveringstiden næste dag mellem kl. 10 og kl. 14. For såvidt angår Tyskland, Holland og Belgien kan der her også leveres om lørdagen.

Kontakt os​

Ønsker du at modtage et gratis tilbud på din transportopgave, kan du Udfylde vores formular her.

Så vender vi retur hurtigst muligt med et skræddersyet tilbud til dig.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​Vidste du at...

vi håndsorterer alt gods på vores lager. Det muliggør at vi kan omlæsse alt fra små breve, store kartoner, glasruder, udstødninger og helt op til lastbilmotorer uden problemer og - ikke mindst - uden skader.​

​Virksomhedsinfo

Ådalen 9, DK-6600 Vejen​

Mail: mail@intersped.dk

​Tlf.: +45 75 588 588