Indtast din registrerede e-mail:
Indtast ny adgangskode:

​Distribution af reservedele og autotilbehør til og fra Danmark

Vi har 20 års erfaring indenfor distribution af reservedele og autotilbehør til person- og lastbilsbranchen. Således har vi fra 1990 til nu i forskellige perioder kørt en landsdækkende distribution i Danmark for bl.a. FIAT, Mercedes-Benz, Hyundai, Subaru, Rover, MAN, Iveco, John Deere, DAF, Bosch og mange flere.

Vi distribuerer alt fra smådele som f.x. sikringer, over større dele som f.x. lygter, til store dele som f.x. ruder, døre, bilsider, udstødningsrør, motorer osv.

Vi har også administreret et retur-boks-system, hvor delene blev sendt ud til forhandlerne i genanvendelige plastic-kasser, som vi løbende samlede ind igen og returnerede til leverandøren.

Vi kører med såvel emballerede som uemballerede dele. Her er det dog vigtigt at understrege at ansvaret for en tilstrækkelig emballering af godset ligger hos afsender.

Kontakt os​

Ønsker du at modtage et gratis tilbud på din transportopgave, kan du Udfylde vores formular her.

Så vender vi retur hurtigst muligt med et skræddersyet tilbud til dig.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​Vidste du at...

vi håndsorterer alt gods på vores lager. Det muliggør at vi kan omlæsse alt fra små breve, store kartoner, glasruder, udstødninger og helt op til lastbilmotorer uden problemer og - ikke mindst - uden skader.​

​Virksomhedsinfo

Ådalen 9, DK-6600 Vejen​

Mail: mail@intersped.dk

​Tlf.: +45 75 588 588