Intersped - International transport og spedition
Log ind
Intersped Overnight Express 1990 til i dag

Vores historie


2010-2019

Arno Kretschmann vælger i 2012 at fratræde som direktør. Han efterfølges af André Lund Kretschmann.

I 2013 indfører vi track og trace på alle vores sendinger.

I 2014 får vores hjemmeside endnu engang et redesign bl.a med adgang til track og trace og online-booking.

I 2015 får vi gennem vores østrigske partner Englmayer adgang til mere af det østeuropæiske marked. Vi kan derfor nu levere til bl.a. Slovenien, Slovakiet og Kroatien.

I 2017 rykker vi atter teltpælene op og flytter til vores nuværende adresse på Ådalen 9, Vejen. Her får vi igen mere plads, og ikke mindst det hele under et tag.

I 2018 ansættes Susanne Rolschau som kundeservice-medarbejder.

Til kunderne tæller i disse år: MAN, Bosch, DAF, SDF, Sparex , Yamaha og Evobus.

2000-2009

Jet Services Deutschland NVS GmbH fusioneres med NET GmbH under det nye fælles navn In-Night Express GmbH & Co. KG. In-Night Express vælger at trækkes sig ud af EES med udgangen af året, og opsiger samtidigt samarbejdet med flere af sine partnere herunder Intersped ApS. Opsigelsen sker med meget kort varsel. EES opløses af de resterende partnere.

Med begyndelsen af 2002 indgås samarbejde med NIGHT STAR EXPRESS GmbH, som er et tysk logistik selskab, ejet af flere store speditionsfirmaer, som opererer en landsdækkende natexpress i Tyskland. Intersped ApS bliver dansk eksklusiv-partner. Vi kan nu fortsat tilbyde samme service på Tyskland, som med vor tidligere samarbejdspartner.

Der indgås i 2003 samarbejde med KEP AG, et tysk kurér-netværk, og vi kan nu tilbyde vore kunder en dagsexpress-service til Tyskland og efterhånden mange andre europæiske lande. Samtidigt lancerer vi et expressprodukt til små sendinger under navnet ”Express-pack”.

Stykgods-service til/fra Tyskland introduceres.

I 2005 relanceres vores hjemmeside med et kraftigt udvidet indhold.

I 2006 og 2007 udvides vores vifte af lande i Europa vi kan transportere til, f.x. med Ungarn og Polen.

I 2008 satser vi forstærket på distribution af hestesæd til og fra Danmark. Et område som vi til stadighed udbygger i samarbejde med vores partner i Tyskland Night Star Express.

I 2009 rykker vi teltpælene op og forlader vores adresse i St. Andst gennem 18 år. Vi flytter igen til Vejen til mere moderne faciliteter, hvor vi bl.a. får fordoblet vores lagerstørrelse, og ikke mindst antallet af læsseporte.

Til kunderne tæller i disse år: Mitsubishi, MAN, Bosch, DAF, Deutz-Fahr, Iveco og Evobus.


1990-1999

Intersped ApS grundlægges 1.7.1990 af speditørerne Arno Kretschmann og Frederik Bruun.

Der startes i små lokaler, beliggende på Park Allé i Vejen. Disse viser sig dog hurtigt at være for små. Allerede i 1991 flyttes virksomheden derfor uden for Vejen til større lokaler, beliggende i St. Andst. Her findes udover større kontorer bedre lagerfaciliteter til omlæsning og evt. oplagring.

Fra starten samarbejdes med det privatejede, tyske natexpress-firma NVS Kierdorf GmbH, som opererer en landsdækkende natexpress i Tyskland. Intersped ApS bliver eksklusiv-partner i Danmark. Vi kan nu tilbyde vore kunder overnight express til og fra Tyskland.

Sammen med en lang række privatejede express-firmaer i Europa etableres express-netværket EUROPEAN EXPRESS SYSTEM (EES). Dette muliggør overnight express til og fra de fleste lande i Europa.

Med indførelsen af Det Indre Marked i EU i 1993 kommer der rigtigt fart i udviklingen og godsmængden stiger støt og roligt.

Efter en spæd start med 2 biler kan vi derfor i 1995 stolt fremvise et landsdækkende netværk med ca. 10 biler.

Intersped ApS ansætter i 1996 André Lund Kretschmann som får ansvaret for exporten og edb.

Med adressen www.intersped.dk er firmaet fra 1997 også repræsenteret på internettet.

Den tyske partner NVS Kierdorf GmbH sælges i begyndelsen af 1998 og omdøbes til ”Jet Services Deutschland NVS GmbH”. Allerede med udgangen af året videresælges Jet Services Deutschland NVS GmbH dog til TNT Post Group i Holland. En større omstrukturering af firmaet begynder. I første omgang får dette dog ikke nogen konsekvenser for samarbejdet med Intersped ApS eller netværket EES.

Til kunderne tæller i disse år: Iveco, John Deere, Deutz, MAN, Bosch, Mercedes og FIAT.​

FÅ ET TILBUD
Ønsker du at modtage et gratis tilbud på din transportopgave, kan du udfylde vores formular her. Så vender vi retur hurtigst muligt med et skræddersyet tilbud til dig.
Kontakt DK
© Intersped Aps - Transportfirma siden 1990
cross-circlechevron-down-circle