Intersped - International transport og spedition
Log ind
Velkommen til vores hjemmeside

​​Intersped ApS - Express-service siden 1990

Intersped ApS, grundlagt d. 1. juli 1990 af Arno Kretschmann og Frederik Bruun, er et privatejet og fuldkomment uafhængigt transportfirma. Ejerne indgår i den daglige drift, og sikrer derigennem et yderst fleksibelt foretagende.

Transportfirmaet er beliggende i Vejen tæt ved motorvejsafkørsel 68 på Esbjergmotorvejen. Her findes såvel kontorer, som lagerfaciliteter til omlæsning og evt. oplagring for senere distribution.

Vores speciale har fra starten været en landsdækkende "samme dags" express transport service, der samtidigt er basis for vores overnight express service hvor vi leverer import, og afhenter til export.

Levering i Danmark sker som hovedregel hverdage inden kl. 12.00, og kun i randområderne indtil kl. 14.00. Afhentning til export sker typisk i tidsrummet 12.00 til 14.00 alt efter afsenders beliggenhed.

Derudover præsterer vi bl.a. også kurerkørseldistribution, logistik, picking/packing. For en uddybning af alle vore muligheder henvises til menuen under SERVICES.

Tre begreber har altid været centrale i Intersped ApS: personlighed, pålidelighed og præcision. Vi mener, at vore kunder har krav på den service, man som kunde bør kunne forvente af sin transportør.

Med disse ord byder vi Dem endnu engang velkommen til vores hjemmeside.


Direktør
FÅ ET TILBUD
Ønsker du at modtage et gratis tilbud på din transportopgave, kan du udfylde vores formular her. Så vender vi retur hurtigst muligt med et skræddersyet tilbud til dig.
Kontakt DK
© Intersped Aps - Transportfirma siden 1990
cross-circlechevron-down-circle